• Uw kampeervoertuig airco specialist
  • Inbouwen op locatie daar waar u wilt
  • Betrouwbare service
  • Partner van Truma, Telair, Gree en Dometic
  • alle airco's uit voorraad leverbaar

Truma Aventa Compact Plus

Compacte dakairco – voor camperbus, caravan en camper

Het dakairconditioningsysteem Aventa Compact Plus heeft een koelcapaciteit van 2200 Watt. Daarmee heeft de airco 500 Watt meer vermogen dan de Aventa Compact. 

De Aventa Compact Plus is zowel klein als licht en past daarmee op nagenoeg elk voertuigdak. Bij het koelen wordt tegelijkertijd vocht aan de lucht onttrokken, hetgeen bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat.

Het geluidsvolume van de compressor is tot een minimum teruggebracht, zodat de Aventa Compact Plus tot de stilste dakairconditioningsystemen op de markt behoort. Bovendien is het een echte lichtgewicht.

Om de dakairco te bedienen, maakt u gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening.

Optioneel is het Truma Inet systeem aan te brengen. Met de Truma Inet box is de airco en eventueel uw Truma Combi ketel met uw telefoon of tablet te bedienen. Een tweede optie is om een digitale bedieningspaneel Truma CP plus aan te brengen. De Inet en de CP Plus regelaar kunnen ook gecombineerd worden toegepast. Voor prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

Luiken Airco’s geeft 2 jaar garantie op de montage en 5 jaar garantie op de Truma airco.

 

 

Centrale besturingseenheid voor gekoppelde Truma apparatuur

Truma iNet
De Truma iNet Box is een centrale besturingseenheid die de Truma apparatuur in de caravan of camper onderling verbindt. Samen met uw Truma apparatuur en de Truma App vormt hij het Truma iNet System. De iNet Box maakt het mogelijk om de Combi-verwarming en/of een Truma airconditioning van onderweg met de smartphone of tablet te besturen en de gasvoorraad met de LevelControl op te vragen.
Alles wat u extra nodig hebt, is de gratis Truma App. Dankzij de intelligente interface regelt en controleert u bijvoorbeeld eenvoudig de binnentemperatuur in uw caravan of camper.

  • Comfortabele afstandsbesturing van uw iNet-compatible Truma apparatuur met uw smartphone
  • Alde Compact 3020 HE te integreren in het Truma iNet System
  • Vier smartphones en/of tablets kunnen de Truma iNet Box gelijktijdig aansturen


Onze prijs: € 350,- Geplaatst op lokatie binnen een straal van 150KM rondom Eindhoven


Truma CP plus iNet ready
Digitaal bedieningspaneel voor verwarming en airconditioning

De Truma CP plus iNet ready is een digitaal bedieningspaneel voor de Combi-verwarmingstoestellen en de Truma airconditioningsystemen Aventa en Saphir. Hierop stelt u eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw caravan of camper in.
Als u zowel een Truma airconditioning als een Combi-verwarming hebt ingebouwd, regelt de klimaatregelingsfunctie de temperatuur in het voertuig automatisch of het buiten nu warm of koud is.
Het digitale bedieningspaneel kan met alle iNet-compatible apparatuur worden verbonden en kan hiervoor achteraf worden ingebouwd. Bovendien kan het worden uitgebreid met de Truma iNet Box. Deze verbindt de Truma apparaten met elkaar, zodat u deze comfortabel via de smartphone-app van onderweg kunt besturen.

  • Intuïtief bedienen met de praktische draai-/drukknop
  • Water- of binnentemperatuur per tijdschakelklok programmeren
  • De automatische klimaatregeling stemt de Combi-verwarming en het Truma airconditioningsysteem automatisch op elkaar af.


Onze prijs: € 350,- Geplaatst op lokatie binnen een straal van 150KM rondom Eindhoven

 

Prijs losse verkoop € 2000
Prijs incl. inbouw op locatie € 2.275
Koelcapaciteit in BTU 7400
Opgenomen vermogen 4,1 Amp
Verwarming geen
Afmetingen (LxBxH) 78.5 x 56 x 26.5 cm
Dikte binnenkader 46 mm
Gewicht 29,5 kg
Geadviseerde maximale lengte caravan/ camper 7,5 m
Terug