• Uw kampeervoertuig airco specialist
  • Inbouwen op locatie daar waar u wilt
  • Betrouwbare service
  • Partner van Truma, Telair, Gree en Dometic
  • alle airco's uit voorraad leverbaar

Truma Aventa Compact

De lichtste en stilste camping-dakairco van zijn klasse

De Truma Aventa compact: hij is stil, licht en krachtig. 

Dankzij de ruimtebesparende buitenafmetingen is de Aventa Compact bijzonder goed geschikt voor camperbusjes. Hij past ook nog op het dak als daar al een zonnepaneel, een satellietschotel en een dakkoffer gemonteerd zijn. 

De luchtverdeler is optimaal afgestemd op de Aventa compact. Tijdens het gebruik droogt het dakairconditioningsysteem de circulerende lucht en draagt zodoende bij aan een aangenaam binnenklimaat.

Om de dakairco te bedienen, maakt u gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening.

Optioneel is het Truma Inet systeem aan te brengen. Met de Truma Inet box is de airco en eventueel uw Truma Combi ketel met uw telefoon of tablet te bedienen. Een tweede optie is om een digitale bedieningspaneel Truma CP plus aan te brengen. De Inet en de CP Plus regelaar kunnen ook gecombineerd worden toegepast. Voor prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

Luiken Airco’s geeft 2 jaar garantie op de montage en 5 jaar garantie op de Truma airco.

 

Centrale besturingseenheid voor gekoppelde Truma apparatuur

Truma iNet X Panel

Het Truma iNet X Panel is ons centraal bedieningssysteem met mogelijkheid tot upgraden. Het biedt de mogelijkheid om van het statische iNet System over te stappen op de toekomstbestendige, open systeemoplossing van het iNet X System.

Het Truma iNet X-paneel maakt de aansluiting en bediening van compatibele Truma-producten en andere apparaten, met een centraal bedieningspaneel, mogelijk. 

  • Eenvoudige bediening: De bediening van het iNet X Panel is vele malen eenvoudiger dan die van het vorige systeem: Alle functies kunnen comfortabel en intuïtief worden bediend via het 4,3″ kleurenaanraakscherm in het overzichtelijke menu, zonder dat er een mechanische draaiknop aan te pas komt.

  • Compatibel met Bluetooth: De Bluetooth-verbinding voor bediening via smartphone loopt rechtstreeks via het iNet X Panel zelf. Bij het voorgaande systeem iNet is daarvoor de iNet Box nodig.

  • Kan worden geüpdatet: Updates kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd via de Truma iNet X App. Dit zal uw besturingssysteem stap voor stap slimmer en beter maken!

De Prijs van de Truma iNet X panel is €400,-

Prijs losse verkoop € 1.975
Prijs incl. inbouw werkplaats Luiken Airco's te Veldhoven € 2.200
Prijs incl. inbouw op locatie € 2.350
Koelcapaciteit in BTU 5800
Opgenomen vermogen 3,2 Amp
Verwarming geen
Afmetingen (LxBxH) 78.5 x 56 x 26.5 cm
Dikte binnenkader 46 mm
Gewicht 27,5 kg
Geadviseerde maximale lengte caravan/ camper 5,5 m
Terug