• Uw kampeervoertuig airco specialist
 • Inbouwen op locatie daar waar u wilt
 • Betrouwbare service
 • Partner van Truma, Telair, Gree en Dometic
 • alle airco's uit voorraad leverbaar

Truma Saphir Comfort RC

CP Plus Ready

De Truma Saphir comfort RC is een krachtige inbouwairconditioning die bijzonder snel en efficiënt koelt. Tijdens het koelen vermindert de Truma Saphir tegelijkertijd de luchtvochtigheid.

De airco bezit een warmtepomp als verwarming met een hoog rendement. De warmtepomp is doeltreffend bij een buitentemperatuur tot 4°C, waarna de capaciteit drastisch vermindert.

U bedient de Truma Aventa Comfort met de meegeleverde afstandsbediening.

Optioneel is het Truma Inet systeem aan te brengen. Met de Truma Inet box is de airco en eventueel uw Truma Combi ketel met uw telefoon of tablet te bedienen. Een tweede optie is om een digitale bedieningspaneel Truma CP plus aan te brengen. De Inet en de CP Plus regelaar kunnen ook gecombineerd worden toegepast. Voor prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

Luiken Airco’s bouwt de Truma Saphir comfort RC centraal in een bergruimte, bijvoorbeeld in de zitbank of onder het bed. De inbouwairconditioning is optimaal geschikt voor voertuigen met een lengte van meer dan 5,5 meter tot ongeveer 6,5 meter. Voor grotere voertuigen adviseren we een dak airco.

 • Koelt bijzonder krachtig
 • De kleinste airconditioning van zijn klasse: ruimtebesparende inbouw in de zitbank
 • Ideaal voor mensen met allergieën: koelt de lucht niet alleen, maar reinigt en droogt deze ook
 • Vier functies (koelen, verwarmen, automatisch, circulatie) en drie ventilatorstanden
 • In de slaap-functie loopt de interne ventilator op een laag toerental en is daarom bijzonder stil

Luiken Airco’s geeft 2 jaar garantie op de montage en 5 jaar garantie op de Truma airco.

 

Centrale besturingseenheid voor gekoppelde Truma apparatuur

Truma iNet X Panel

Het Truma iNet X Panel is ons centraal bedieningssysteem met mogelijkheid tot upgraden. Het biedt de mogelijkheid om van het statische iNet System over te stappen op de toekomstbestendige, open systeemoplossing van het iNet X System.

Het Truma iNet X-paneel maakt de aansluiting en bediening van compatibele Truma-producten en andere apparaten, met een centraal bedieningspaneel, mogelijk. 

 • Eenvoudige bediening: De bediening van het iNet X Panel is vele malen eenvoudiger dan die van het vorige systeem: Alle functies kunnen comfortabel en intuïtief worden bediend via het 4,3″ kleurenaanraakscherm in het overzichtelijke menu, zonder dat er een mechanische draaiknop aan te pas komt.

 • Compatibel met Bluetooth: De Bluetooth-verbinding voor bediening via smartphone loopt rechtstreeks via het iNet X Panel zelf. Bij het voorgaande systeem iNet is daarvoor de iNet Box nodig.

 • Kan worden geüpdatet: Updates kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd via de Truma iNet X App. Dit zal uw besturingssysteem stap voor stap slimmer en beter maken!

De Prijs van de Truma iNet X panel is €400,-

 

 

Prijs Inbouw methode comfort € 2.300,00
Prijs losse verkoop € 1.750,00
Prijs Inbouw volgens Eco methode € 2.100,00
Koelcapaciteit in BTU 8200
Opgenomen vermogen 4 Amp
Verwarming warmte-pomp
Afmetingen (LxBxH) 628 x 400 x 290 cm
Gewicht 24 kg
Geadviseerde maximale lengte caravan/ camper 6.5 m
Terug