• Uw kampeervoertuig airco specialist
  • Inbouwen op locatie daar waar u wilt
  • Betrouwbare service
  • Partner van Truma, Telair, Gree en Dometic
  • alle airco's uit voorraad leverbaar

Telair CLIMA E-Van 7400H

TELAIR IS ONDERDEEL VAN DE TELECO GROUP.

Bij veel campers en caravans is de ruimte op het dak soms  zeer beperkt. Telaïr voorziet in de vraag om airconditioners met een compacte afmeting met de nieuwe Telaïr CLIMA E-Van. Met zijn buitenafmeting van slechts 710x619x232 mm (LxBxH) is de CLIMA E-Van op dit moment de kleinste dak-airconditioner op de markt. Hij kan direct op de plaats van een dakluik (40×40) worden gemonteerd. Is een dakluik niet voorhanden past een opening van slechts 36×36 cm.

Telair heeft zijn best gedaan om de nieuwe airconditioners ook voor het milieu zo min mogelijk belastend te maken. Er is gebruik gemaakt van R32 als koelmiddel dat het milieu zo’n 70% minder belast als voorheen gangbare koelmiddelen.

De Telair CLIMA E-Van 7400H heeft een koelcapaciteit van 2200 watt. Door het gebruik van warmtepomp technologie is  de airconditioner ook geschikt om de ruimte in de camper of caravan te verwarmen. Een warmtepompsysteem kan worden gebruikt vanaf een buiten temperatuur van 4 °C of daar boven.

De luchtverdeler heeft een hoogte van slechts 4 centimeter en is voorzien van een multifunctioneel display en verlichting. De airconditioners wordt met een afstandsbediening bediend.

Luiken Airco’s geeft 2 jaar garantie op de montage en 2 jaar garantie op de Telair airco.

Prijs losse verkoop € 1475
Prijs incl. inbouw werkplaats Luiken Airco's te Veldhoven € 1700
Prijs incl. inbouw op locatie € 1850
Koelcapaciteit in BTU 7200
Opgenomen vermogen 4,1 Amp
Verwarming warmte-pomp
Afmetingen (LxBxH) 710 x 619 x 232 cm
Dikte binnenkader 42 mm
Gewicht 31 kg
Verlichting binnenkader Ja
Geadviseerde maximale lengte caravan/ camper 7 m
Terug