• Uw kampeervoertuig airco specialist
  • Inbouwen op locatie daar waar u wilt
  • Betrouwbare service
  • Partner van Truma, Telair, Gree en Dometic
  • alle airco's uit voorraad leverbaar

Truma Aventa Comfort

Dakairco met warmtepomp

De Truma Aventa comfort koelt uw caravan of camper binnen zeer korte tijd tot een aangename temperatuur. De lucht wordt daarbij tegelijkertijd gedroogd. In het binnenkader is tegelijkertijd een dimbare interieurverlichting geïntegreerd.

De airco bezit een warmtepomp als verwarming met een hoog rendement. De warmtepomp is doeltreffend bij een buitentemperatuur tot 4°C, waarna de capaciteit drastisch vermindert.

  • Zeer stil in de slaap-functie met gereduceerd ventilatortoerental
  • Vier gebruikswijzen (koelen, verwarmen, climax control, circulatie) en drie ventilatorstanden

U bedient de Truma Aventa Comfort met de meegeleverde afstandsbediening.

Optioneel is het Truma Inet systeem aan te brengen. Met de Truma Inet box is de airco en eventueel uw Truma Combi ketel met uw telefoon of tablet te bedienen. Een tweede optie is om een digitale bedieningspaneel Truma CP plus aan te brengen. De Inet en de CP Plus regelaar kunnen ook gecombineerd worden toegepast. Voor prijsinformatie kunt u contact met ons opnemen.

Luiken Airco’s geeft 2 jaar garantie op de montage en 5 jaar garantie op de Truma airco.

 

Centrale besturingseenheid voor gekoppelde Truma apparatuur

Truma iNet X Panel

Het Truma iNet X Panel is ons centraal bedieningssysteem met mogelijkheid tot upgraden. Het biedt de mogelijkheid om van het statische iNet System over te stappen op de toekomstbestendige, open systeemoplossing van het iNet X System.

Het Truma iNet X-paneel maakt de aansluiting en bediening van compatibele Truma-producten en andere apparaten, met een centraal bedieningspaneel, mogelijk. 

  • Eenvoudige bediening: De bediening van het iNet X Panel is vele malen eenvoudiger dan die van het vorige systeem: Alle functies kunnen comfortabel en intuïtief worden bediend via het 4,3″ kleurenaanraakscherm in het overzichtelijke menu, zonder dat er een mechanische draaiknop aan te pas komt.

  • Compatibel met Bluetooth: De Bluetooth-verbinding voor bediening via smartphone loopt rechtstreeks via het iNet X Panel zelf. Bij het voorgaande systeem iNet is daarvoor de iNet Box nodig.

  • Kan worden geüpdatet: Updates kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd via de Truma iNet X App. Dit zal uw besturingssysteem stap voor stap slimmer en beter maken!

De Prijs van de Truma iNet X panel is €400,-

 

Prijs losse verkoop € 2.375
Prijs incl. inbouw werkplaats Luiken Airco's te Veldhoven € 2600
Prijs incl. inbouw op locatie € 2.750
Koelcapaciteit in BTU 8200
Opgenomen vermogen 4,1 Amp
Verwarming warmte-pomp
Afmetingen (LxBxH) 100 x 66 x 25 cm
Dikte binnenkader 46 mm
Gewicht 33 kg
Verlichting binnenkader Ja
Geadviseerde maximale lengte caravan/ camper 8 m
Terug